nl
X

Er zijn nog geen producten in jouw winkelwagen geplaatst.

Maak een goede impressie met onze collectie van gebruikt ontvangstmeubilair!

Wanneer een bezoeker bij u over de drempel stapt, dan is het belangrijk dat u het juiste gevoel en sfeer uitstraalt. Een wachtruimte is immers de plek waar deze bezoeker zijn eerste indrukken van het bedrijf krijgt. Wij van Lamers Handelsonderneming snappen dit, maar we snappen ook dat u voor uw ontvangstmeubilair de hoofdprijs wil betalen. Daarom bent u bij ons aan het juiste adres! Wij zijn uw adres voor gebruikt kantoormeubilair tegen wel heel erg scherpe prijzen!

GEBRUIKT, MAAR dat maakt de KWALITEIT niet minder

Ondanks dat u in deze categorie veelal gebruikt meubilair vindt, betekent het niet dat deze producten daarom niet meer goed zijn. Het tegendeel is van toepassing! De stoelen en banken worden aan een technische keuring onderworpen en indien nodig gerepareerd. Zodoende kunnen deze gebruikte stoelen en banken nog jaren mee! Daarnaast gaat het veelal om echte design merken zoals Segis, Artifort en Moroso.
 

VRAGEN?

U ziet uw ontvangstmeubilair nog niet in onderstaande categorieën? Weest niet bang! Wij staan altijd voor u klaar om te helpen zoeken naar uw toekomstige kast. Neem contact met ons op via de chat, email of bel ons op 0570-547041.Weergave:


Bezig met laden...

Toch niet helemaal wat u zocht? Bekijk anders ook een onze ruimte collectie van gebruikte stoelennieuwe stoelen en design stoelen.

Lamers Handelsonderneming, uw adres voor nieuw en gebruikt kantoormeubilair!