nl
X

Er zijn nog geen producten in jouw winkelwagen geplaatst.

Arrola is een bedrijf dat zich bezighoud met de in- en verkoop van gebruikte kantoormeubilair zoals: bureaustoelen, vergadertafels, bureaus, roldeurkasten etc. Tevens beschikken wij ook over nieuwe kantoormeubilair.Op de website vindt u een selectie van gebruikte- en nieuwe kantoormeubilair.

Huren
Sinds kort kunt u ook bij Arrola al uw kantoormeubilair gewoon huren! Waarom zou u iets kopen als  u het voordelig bij ons kan huren. Of u nou niet lang op de zelfde plek gevestigd bent of omdat u elke zoveel tijd vers kantoormeubilair wilt hebben zonder het allemaal te moeten kopen.  Arrola biedt uitkomst!
 
Opkopen
Heeft u kantoormeubilair en wilt u hier van af? Arrola neemt dit voor een eerlijke prijs van u over. Wij van Arrola streven voor een beter milieu en door het hergebruik van uw bureaustoel, tafel of bank komen we elke dag een stukje dichterbij een beter milieu voor iedereen.
 
Bent u geïnteresseerd of wil u meer weten neem dan contact met ons op. U kunt ons bereiken tijdens openingstijden
op telefoonnummer: 06-26296001
                               
Heeft u vragen of zoekt u iets wat hier niet op de website staat? Neem gerust contact met ons op voor actuele voorraad en prijzen of bezoek onze showroom.

Wij helpen u graag verder!