nl
X

Er zijn nog geen producten in jouw winkelwagen geplaatst.

KLANTENSERVICE


- Garantie
- Betalen
- Afhalen
- Bezorgen
- Levertijd
- Monteren
- Showroom
- Sleutelservice
- Herstofferen
- Vraag, suggestie of klacht?


GARANTIE


Op gebruikt kantoormeubilair bieden wij een garantietermijn van één jaar. Gebruikt kantoormeubilair reinigen wij grondig voor levering en controleren wij op technische gebreken. Wij kunnen helaas geen garantie geven op elektrische apparaten en outletproducten. De garantie geldt alleen voor particulieren en zakelijke eindgebruikers en dus niet voor tussenhandelaars.

Op nieuw kantoormeubilair bieden wij een garantietermijn van twee jaar.


BETALEN


Arrola biedt de volgende betaalmogelijkheden:
  • iDEAL
  • Vooraf overmaken
  • Ophalen, betalen bij ontvangst
iDEAL
iDEAL is een betaalmethode waarmee u online aankopen veilig kunt afrekenen in de vertrouwede omgeving van uw eigen bank. Om gebruik te maken van iDEAL hoeft u zich niet te registreren, bestanden te downloaden of een account aan te maken.
Wanneer u toegang heeft tot internetbankieren van ABN AMRO, ASN Bank, Bunq, ING, Knab, Rabobank, RegioBank, SNS Bank, Triodos Bank of Van Lanschot Bankiers, dan kunt u direct betalen met iDEAL. U rekent dan snel en gemakkelijk af in de vertrouwde betaalomgeving van uw eigen bank.

Hoe u met iDEAl betaald:
  1. Kies bij het afrekenen iDEAL als betaalmethode en selecteer uw bank.
  2. Gebruik de knop ‘Ga verder’ om naar het volgende scherm te gaan en uw bestelling te controleren.
  3. Controleer uw bestelling en bevestig met de knop ‘Plaats bestelling’.
  4. U gaat nu naar de iDEAL betaalpagina van uw eigen bank.
  5. Vul de ontbrekende gegevens in en bevestig de betaling.
  6. Sluit het scherm niet! Wanneer de betaling is afgerond keert u automatisch terug naar Lamers Handelsonderneming.
  7. Uw bestelling is betaald en u ontvangt een bevestigingsmail met alle details.
Ga naar de iDEAL website voor alle informatie over betalen met iDEAL.

iDEAL op uw mobiele apparaat:

Voor betalingen vanaf een mobiel apparaat, zoals een smartphone of tablet, zijn er door sommige Nederlandse banken speciale varianten van iDEAL ontwikkeld. Deze zijn speciaal vormgegeven en beveiligd voor smartphones en tablets.

Wanneer u Arrola bezoekt op uw mobiele apparaat en bij het afrekenen aangeeft dat u met iDEAL wilt betalen, dan zal de bank automatisch herkennen dat u de betaling wilt uitvoeren vanaf een mobiel apparaat en de mobiele iDEAL website tonen. 

Vooraf overmaken
Bij vooraf overmaken dient u het te betalen bedrag over te maken op een door ons vastgesteld rekeningnummer. Na ontvangst van het bedrag sturen wij u de producten op.

Ophalen, betalen bij ontvangst
U kunt contant of met de pin betalen bij ontvangst.


AFHALEN


Het is mogelijk om uw bestelling af te halen in ons magazijn. Bij onze openingstijden kunt u zien wanneer wij aanwezig zijn. U dient telefonisch contact met ons op te nemen alvorens u langs komt om uw producten op te halen.


BEZORGEN


De bezorging wordt door Arrola zelf gedaan of door derden. Wij melden dit voor levering. Alle bestellingen worden standaard afgeleverd op de begaande grond, achter de eerste deur. Bezorgkosten zijn € 50,- per bestelling tot een order bedrag van € 300,- Orders boven de € 300,- worden gratis geleverd binnen Nederland, met uitzondering van Zeeland en de Waddeneilanden. 


LEVERTIJD


Wij bieden een indicatie van 1 à 2 weken levertijd. Wij doen onze uiterste best om deze levertijd na te komen. Wij nemen voor levering contact met u op over de exacte leverdatum.


MONTEREN


Al onze producten leveren wij gemonteerd.


SHOWROOM


Arrola heeft een showroom van 600m2. U kunt langskomen tijdens onze openingstijden.

Handelsweg 27 
8131 XW Wijhe
0570-547041

Openingstijden showroom
Maandag t/m vrijdag van 08.00-17.00 uur
Zaterdag van 09.00-12.30  uur     


SLEUTELSERVICE


Bent u een sleutel verloren of heeft u er een paar extra nodig? Wij kunnen bijna alle sleutels leveren. Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.

info@arrola.nl
06-26296001


HERSTOFFEREN


Gebruikte stoelen kunnen vaak nog jaren mee. Geef de stoelen een tweede leven door ze te laten herstofferen. Het is kosten besparend en duurzaam. Wij zijn gespecialiseerd in het herstofferen van merken zoals Comforto, Ahrend, BMA Axia, Drabert, Vitra, Klöber, etc.
Wilt u meer informatie hierover, neem dan contact met ons op.


VRAAG, SUGGESTIE OF KLACHT?


Mocht uw vraag niet beantwoord zijn op deze pagina, neem dan contact met ons op via 06-26296001 of stuur een mail naar info@arrola.nl
Heeft u een suggestie om onze webshop nog beter te maken? Laat het ons dan weten! Wij staan altijd open voor nieuwe ideeën.